Home ยป Over mij

Over mij

Ik ben Tessa Steenbakkers- van der Pol. Sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2020 gespecialiseerd als geriatrie fysiotherapeut na het afronden van de Master Geriatrie Fysiotherapie. Met deze specialisatie heb ik mij bekwaamd om kwetsbare mensen met complexe hulpvragen te helpen. Reeds voor deze opleiding hadden de geriatrie en neurologische problemen mijn interesse. Inmiddels heb ik daarom ruime ervaring op kunnen doen met deze doelgroep. Omdat juist deze mensen moeite hebben met mobiliteit, richt ik mij binnen mijn eigen praktijk op het bieden van zorg aan huis. Samen stellen we een behandelplan op, gericht op uw wensen en met aandacht voor een verbetering van levensvreugde en vrijheid ondanks uw kwetsbaarheid!

Fysiek Vooruit is een klein en persoonlijk bedrijf, waardoor op korte termijn intensief en persoonlijk contact mogelijk is. Ik sta dus geheel tot uw dienst!

Wenst u meer informatie over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via de e-mail info@fysiekvooruit.nl of bel 06-43956925

BIG registratie: 19916656604

Tessa2