Over mij

Ik ben Tessa Steenbakkers. In 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2020 gespecialiseerd als geriatrie fysiotherapeut na het afronden van de Master Geriatrie Fysiotherapie. Met deze specialisatie ben ik in staat om kwetsbare mensen met complexe hulpvragen te helpen. Reeds voor deze opleiding hadden de geriatrie en neurologische problemen mijn interesse. Inmiddels heb ik ruime ervaring op kunnen doen met deze doelgroep. Omdat juist mensen met deze problemen vaak moeite hebben richt ik mij binnen mijn eigen praktijk op het bieden van zorg aan huis. Samen stellen we een behandelplan op, gericht op uw wensen en steeds een verbetering van levensvreugde en vrijheid, ondanks de kwetsbaarheid, op het netvlies! 

Fysiek Vooruit is een jong en klein bedrijf, waardoor op korte termijn intensief en persoonlijk contact mogelijk is. We hebben geen contracten met zorgverzekeraars, waardoor ik al mijn energie kan steken in uw behandeling in plaats van bijkomende regels en administratie. Ik sta dus geheel tot uw dienst!

Wenst u meer informatie over wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via de e-mail info@fysiekvooruit.nl of bel 06-VOLGT NOG

BIG registratie: 19916656604