Vergoeding en kosten

 

Vergoeding

Wij hebben geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars, wat eigenlijk betekent dat we volledig voor u kunnen werk. Omdat we minder tijd kwijt zijn aan extra administratieve lasten kan meer tijd rechtstreeks aan de patiënt worden besteed en komt dit de kwaliteit ten goede. Hoewel wij geen contracten hebben afgesloten, komt de behandeling over het algemeen wel in aanmerking voor vergoeding. 

Betaling

De therapie betaalt u per behandeling. De factuur van de behandeling dient u zelf in te dienen bij uw zorgverzekeraar. Deze ontvangt u per email, of kan ik u direct meegeven. Afhankelijk van uw afgesloten polis en aanvullende verzekering ontvangt u van uw verzekeraar (een deel van) alle kosten terug.

Chronische indicaties

Heeft u een chronische aandoening de meeste neurologische aandoeningen (Parkinson, MS, CVA) of heeft u een operatie gehad, dan komt u in aanmerking voor een chronische indicatie. Bij een chronische indicatie start de vergoeding vanuit het basispakket vanaf de 21e behandeling. Dit betekend dus dat de eerste 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering gehaald kunnen worden, of door uzelf bekostigd worden. Vanaf de 21e behandelsessie kunt u op deze chronische indicatie vervolgens onbeperkt gebruik blijven maken van onze diensten. U zit dan ook niet vast aan bijvoorbeeld een kalenderjaar. 

 

Tarieven per behandeling van 30 minuten (tenzij anders aangeduid)

(algemene) Fysiotherapie

€ 45

Geriatrie Fysiotherapie (40 minuten)

€ 55

Intake en onderzoek€ 45
  

Bij niet tijdig (binnen 24 uur) afmelden van een afspraak.

€ 30